woensdag 19 december 2012

Haal kerstmis in je huis !


Je loopt door je straat en ziet al die mooie huizen met allemaal lichtjes en kerstballen in de kerstboom. Heb je dan zelf geen zin om je huis helemaal à la kerst te maken? Niets is zo gezellig als de periode van KERSTMIS. Lekker vroeg donker, knusjes in de zetel, een kerstboom in de hoek van de kamer en alles rustig om je heen. Maak je huis helemaal in de mood voor kerstmis. 

Een magische kerstsfeer! Een warm welkom begint al bij de voordeur, een mooie kerstkrans of leuke buitenlichtjes. Laat de mensen zien dat je moeite deed en dat het gezellig is daar waar je woont. Versier de kerstboom, de tafel, hang lichtjes op. Als je zusjes en broertjes of kinderen hebt, maak even tijd om samen gezellig het huis te versieren, kaarsenhoudertjes te maken, zet een mooie kerstboom en hang er snoepjes in, hang lichtjes en slingers overal, steek kaarsjes aan. Maak het zo gezellig mogelijk.                        


Dit vond ik een leuk idee voor zelf te maken . En ik vind ze heel erg schattig.                                                   



Zorg voor mooie warme kerstkleuren zoals rood, goud, groen, ... ! Kerstmis is dé gelegenheid om je huis volop te verlichten. Zet op elke trede van je trap een lantaarnlichtje, een hoge vaas met kerstlichtjes erin, lichtslingers aan de deurkader. Maar zorg niet dat het te kitscherig word. 

Zorg voor een aangename geur in je huis. Je kunt geurkaarsjes kopen met heerlijke geuren in de casa, body shop of het kruidvat. je kunt ze natuurlijk ook zelf maken.



Hier zie je goed hoe je zelf geurkaarsen kan maken. Wel in het Engels. Sorry daarvoor.
Zo een geurkaarsen is leuk om zelf te maken voor jezelf of als kleine cadeautjes die ook nog heel persoonlijk en uniek zijn.

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige kerst gaan hebben ! 







        Welke ideeën hebben jullie nog voor een 
               
                 gezellige kerst ?


xoxo,
       Luna







Geen opmerkingen:

Een reactie posten